Logo barneveldvandaag.nl


gezelligheid tijdens Rondje Kunst & Cultuur
gezelligheid tijdens Rondje Kunst & Cultuur (Foto: Simone Giele)

Kunst en Cultuur op straat

Zaterdag 23 juni van 11.00 – 16.00 uur nodigen zo’n 25 kunstenaars u uit om op het Dijkje in Barneveld te komen kijken hoe hun kunst tot stand komt. Ze geven demonstraties en gaan met u in gesprek over hun werk. Verder wordt de feestvreugde op het Dijkje aangevuld met optredens van popkoor Ofcourse en Duo Sandra en Rob en zal het Pluimveemuseum met kuikens aanwezig zijn.  

Op 23 juni zal het Dijkje in Barneveld het toneel zijn van kunst en cultuur.  Schilders, beeldhouwers, glaskunstenaars, keramisten, sieradenontwerpers en een houtdraaier zullen u meenemen op hun creatieve reis. Niet achter kramen, maar gewoon bij hun tafels, ezels en werkbanken, die ze voor die gelegenheid meenemen. U kunt met ze in gesprek gaan over hun werk, maar ook genieten van de kunst die zij deze dag laten zien.

Net als vorig jaar zal ook het Pluimveemuseum aanwezig zijn om u meer informatie te geven over hun museum en de mogelijkheden die het biedt. Wist u dat ze naast de vaste collectie, de eierveiling en de hoendertuin ook allerlei andere  activiteiten hebben zoals de ‘kinderkippenclub’, wisselexposities en workshops.  De medewerkers zullen u er alles over vertellen. En natuurlijk zullen ze deze dag kuikens meenemen.

De muzikale omlijsting wordt o.a. verzorgd door Popkoor Ofcourse en Duo Sandra en Rob. Zij zullen live optredens verzorgen. Zo wordt Rondje Kunst en Cultuur een complete beleving aldus organisator Simone Giele van Ward’s Art.

Een gezellige markt waarbij kunst en cultuur dichterbij gebracht wordt, want kunst en cultuur is voor iedereen. Dat is wat we samen met Rondje Kunst en Cultuur willen laten zien.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox