Logo barneveldvandaag.nl


Foto: CJG

CJG Barneveld start gratis inloopspreekuur in Voorthuizen

VOORTHUIZEN - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld start – met ingang van woensdag 10 mei 2017 – een gratis inloopspreekuur in Voorthuizen. Perron 16 aan het Smidsplein is iedere woensdag van 08.30 tot 09.30 uur geopend voor inwoners uit Voorthuizen met vragen over opgroeien, opvoeden en gezinsondersteuning. Een afspraak maken of een verwijzing van de gemeente of huisarts is niet nodig.  
 
Tijdens het gratis inloopspreekuur denken Rutger Zwart, school maatschappelijk werker, of Marianne van Dijk, jeugdverpleegkundige, graag met u mee over opgroeien, opvoeden of gezinsondersteuning. Wie het prettiger vindt om van tevoren een afspraak te maken, kan dit melden via tel. 0342-414816 of door een mail te sturen naar info@cjgbarneveld.nl (o.v.v. Inloopspreekuur Voorthuizen). 
 
Het CJG Barneveld is hét centrum voor iedereen met vragen over opgroeien, opvoeden en gezinsondersteuning. Het CJG Barneveld is vrij toegankelijk; dat betekent dat iedereen, zonder verwijzing van gemeente of huisarts, bij het CJG terecht kan voor deskundig advies. 
Bouwheerstraat 52, 3772 AL Barneveld, 0342-414816 
www.cjgbarneveld.nl 
Twitter: @CJGBarneveld en Facebook: www.facebook.com/cjg0342 
Inloop iedere maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur 
 
 

reageer als eerste
Meer berichten