Logo barneveldvandaag.nl


Muziek in de vakantie bij Rozelaar&Orkest

BARNEVELD - Dinsdag 25 april is er een muziekactiviteit bij Rozelaar&Orkest. Wie nog een leuke meivakantie-activiteit zoekt, kan dinsdag 25 april van 14.15 tot ongeveer 15.15 uur bij Stichting De Rozelaar terecht voor een muziekactiviteit met het Rozelaarkoor&Orkest.

Wat er precies gaat gebeuren is nog even een verrassing! Deze activiteit is voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen. Het is vooral leuk voor kinderen!

Deze muzikale middag wordt gehouden in de ontmoetingsruimte van Stichting De Rozelaar, Rozenstraat 9 in Barneveld. Het Rozelaarkoor&Orkest bestaat van giften en daarom zal er aan het eind een collecte zijn.

De Rozelaar vindt het handig om te weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Daarom graag opgeven via koorenorkest@rozelaar.nl

Het Rozelaarkoor&Orkest bestaat uit giften. Daarom zal er aan het eind van de middag een collecte zijn. Het Rozelaarkoor bestaat uit 18 enthousiaste en muzikale deelnemers van de muziekgroep van Stichting De Rozelaar. Sommige deelnemers zingen, anderen maken ook muziek op bijvoorbeeld een keyboard, xylofoon, drumset of blokfluit. Het koor is een recreatieve activiteit, deelnemers beleven in de eerste plaats veel plezier aan het zingen en musiceren. Daarnaast ontwikkelen zij zich muzikaal, sociaal en emotioneel: deelnemers leren nieuwe liederen, ritmes en instrumenten, ze leren samen muziek te maken, naar anderen te luisteren en geduld te hebben, ze kunnen hun gevoelens uiten met muziek en ze kunnen hun geloof vormgeven in de liederen.

reageer als eerste
Meer berichten