Logo barneveldvandaag.nl


Nederlandse vlag.
Nederlandse vlag. (Foto: Pixabay)

Oranjevereniging Garderen nodigt uit voor Koningsdag

De Oranjevereniging Garderen nodigt u van harte uit om op donderdag 27 april a.s. Koningsdag gezamenlijk te vieren. Kom deze dag in feestelijke (oranje) kleding! Ook willen we hierbij iedereen oproepen om huizen en straten te versieren. Dat geeft deze dag een extra feestelijk tintje.

Dit jaar hebben we weer leuke activiteiten georganiseerd. Traditiegetrouw starten we ’s ochtends met een Aubade onder begeleiding van fanfare Tot Ons Genoegen (T.O.G.) op het grasveld bij de Hervormde Kerk (Mazenhofstraat). Daarna volgt de optocht met dit jaar als thema: De 4 jaargetijden. Degene met het mooiste kostuum of praalwagen wint een leuke prijs.

’s Middags is er een leuk en origineel activiteitenprogramma, de Koninklijke Uitdaging. De activiteiten zullen weer plaatsvinden in en om de Koepel en op het grasveld daarnaast! Activiteiten zijn onder andere een voetbal gaten schietspel, een groot dartspel, een stormbaan, kamelenrace, basketbalspel, ballonenpomp race en ringsteekspel. Op de momenten dat deze spellen niet gebruikt worden mag er vrij gebruik van gemaakt worden door alle kinderen! Er is een houtcarver aanwezig, om zijn kunsten te gaan vertonen en daarnaast wordt er een dartwedstrijd georganiseerd. Natuurlijk is er ook weer gezorgd voor een terras waar heerlijke drankjes verkocht worden. Ook staat de pan weer aan voor lekker eten. Voor de jongere kinderen is er een springkussen, knutselen en schminken. Voor eten en drinken voor alle kinderen wordt gezorgd. Verder zal in de loop van de middag (14.30-17.00 uur) dweilorkest O’tunes een en ander opvrolijken met leuke muziek, eerst op het feestterrein en daarna op een aantal terrassen in het dorp.

Iedereen is van harte welkom!

Programma:

09.00 uur        Reveille blazen en koffiedrinken met lekkernij grasveld voor de Hervormde Kerk.

09.30 uur        Aubade onder muzikale begeleiding van fanfare Tot Ons Genoegen (T.O.G.)

10.00 uur        Optocht met als thema: de 4 jaargetijden

12.45 uur        Opening feestterrein bij Dorpshuis De Koepel en verzamelen voor speluitleg.

13.00 uur        Start activiteitenprogramma de Koninklijke Uitdaging.

16.15 uur        Prijsuitreiking de Koninklijke Uitdaging. De bar blijft daarna nog geopend.

Activiteitenprogramma Koninklijke Uitdaging

Iedereen kan zich opgeven. Teams kunnen bestaan uit of alleen volwassenen of kinderen. De teams bestaan uit ca. 6-8 personen. Teams kunnen zich aanmelden tot zaterdag 23 april a.s. via het aanmeldingsformulier op onze website http://www.oranjevereniginggarderen.nl/koning2017

reageer als eerste
Meer berichten