Logo barneveldvandaag.nl


Brenda Pater uit Voorthuizen is de winnares.
Brenda Pater uit Voorthuizen is de winnares.

Mega Moederdag Make-over voor Brenda Pater

VOORTHUIZEN - Zaterdag ondergaat de winnares van de Moederdag Make-over-actie van de OVV de 'overhandiging' van haar prijs.

De Ondernemersvereniging Voorthuizen (OVV) wilde dit jaar de Moeders in Voorthuizen e.o. eens iets extra's bieden. Iets nieuws, iets leuks. Het plan was om een moeder van top tot teen aan te laten kleden, een kleine make-over. De hoop was om 5 á 6 bedrijven bereid te vinden om hieraan deel te nemen. De ene begint met lingerie, de volgende verzorgd de broek, weer een andere een blouse of shirt, enz. enz. Maar dit idee werd door de leden van de OVV enthousiast omarmd en zodoende is het deelnemers aantal nu al gegroeid tot 43 bedrijven! En het zijn geen kleine kinderachtige dingen die worden aangeboden. De kleding is geheel vertegenwoordigd maar ook aangevuld met een complete bril op sterkte, huidverzorging, make-up, de haren worden gedaan, accessoires, noem het maar op of het is geregeld. Verder zijn er 3 kratten bij elkaar geschonken vol met allerlei andere dingen die gewoon leuk zijn zoals een hoofdkussen, deurmat, telefoonhoesje, boodschappen pakketten, voedingsadvies en ontbijtpakket, brood pakket, vlees pakket, diverse boeken, enz. enz. Echt teveel om op te noemen.

Zaterdag 13 mei j.l. is uit alle ingezonden namen 1 moeder getrokken die deze Mega-prijs in ontvangst mocht nemen. Dat was Brenda Pater uit Voorthuizen. Ze was overdonderd door de grootte van deze prijs maar wel enorm blij. Brenda (op de foto links) ontvangt een gigantische bos bloemen, aangeboden voor Bloemenhuis Vink, uit handen van Lorraine Leonard (OVV) met op de achtergrond Milan, de zoon van Brenda, die haar heeft opgegeven. Het eerste tastbare onderdeel van de totale prijzenpot van uiteindelijk ruim € 3.000,-.

Zaterdag 20 mei begint haar dag met een kop koffie met lekkers en dan wordt ze door de deelnemende bedrijven naar het volgende adres gebracht, waar ze gedurende de dag een complete Make-over zal ondergaan. Tussendoor wordt haar nog een complete lunch aangeboden voor 2 personen en weer koffie/thee met lekkers in de middag.

Aan het eind van de middag om 16:15 uur zal zij 'onthuld' worden in het muziekhart van Crescendo. Hier zal vanaf 16:00 uur het Trompetterkorps Artillerie van Defensie het publiek muziekaal opwarmen. Rond 16:15 uur zal de Moeder hier te bewonderen zijn. Komt u haar ook aanmoedigen?

Deze volle dag wordt ontspannend afgesloten met een 3 gangen-diner voor 2 om de dag nog eens rustig door te nemen. Meer achtergrond informatie kunt u vinden op de Facebook pagina van de OVV.

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten