Logo barneveldvandaag.nl


Snuffelen aan muziekles

BARNEVELD - Voor alle kinderen die erover denken om na de zomervakantie met muziekles te beginnen organiseert Muziekschool Barneveld nu speciale Snuffelcursussen. Er is een snuffelcursus Kinderen Ontdekken Muziek (voorheen AMV) en er kan gesnuffeld worden aan bepaalde instrumenten. Aanmelden voor de Snuffelcursussen kan via www.muziekschoolbarneveld.nl.

KOM snuffelen!
In september start er weer een jaarcursus KOM: Kinderen Ontdekken Muziek. Tijdens KOM leren kinderen van 6 tot 10 jaar heel veel instrumenten kennen en pikken ze spelenderwijs de basisbegrippen van muziek op. Wilt u weten of KOM iets voor uw kind is? Laat het dan meedoen met onze snuffelcursus. Als het bevalt, kan uw kind na de zomervakantie gegarandeerd geplaatst worden bij de jaarcursus in Barneveld of Voorthuizen.
De snuffelcursus kost 25 euro voor 5 lessen van 50 minuten en start op vrijdag 2 juni 2017.

Snuffelen aan een instrument
Soms weten kinderen wel dat ze een instrument willen leren bespelen, maar hebben ze nog geen idee welk instrument het dan moet zijn. Voor die kinderen is er nu Snuffelen aan een instrument: 4 lessen op één van de 6 snuffelinstrumenten. Je krijgt les in een kleine groep met leeftijdsgenootjes. Tijdens de cursus mag je een instrument van de muziekschool gebruiken. Sommige instrumenten mag je ook mee naar huis nemen. De snuffelcursussen zijn er voor de volgende instrumenten: klarinet, dwarsfluit, trompet, trombone, harp, slagwerk.

De kosten van Snuffelen aan een instrument zijn 25 euro voor 4 groepslessen van 30 minuten. De cursussen starten in juni. De exacte data en tijden zijn afhankelijk van de aanmeldingen. De snuffelaars krijgen volgend schooljaar voorrang bij plaatsing voor een jaarcursus op het instrument van hun keuze.

reageer als eerste
Meer berichten