Logo barneveldvandaag.nl


Nieuwe HAK bonenburgers vanaf 15 mei verkrijgbaar bij Jumbo in Barneveld

Groente- en peulvruchtenfabrikant HAK introduceert drie nieuwe bonenproducten: een Hollandse bonenburger, een pittige linzenburger en een zwarte bonenworst. Inwoners van Barneveld kunnen de bonenburgers en –worst vanaf 15 mei 2017 vinden in het vegetarische koelschap van de Jumbo.

De bonenburgers en –worst zitten boordevol bonen en groenten en zijn 100% plantaardig. Ze zijn op smaak gebracht met kruiden en specerijen. Daarnaast bevatten ze geen smaakversterkers noch conserveringsmiddelen. De nieuwste bonenproducten van HAK passen hiermee perfect binnen de huidige foodtrends: plantaardig, gezond, zonder onnodige toevoegingen en zeer geschikt voor een dagje zonder vlees. HAK wil met de introductie van de nieuwe producten het eten van bonen voor Nederlanders nog gemakkelijker en lekkerder maken.

De nieuwe producten met de bonen en groenten van HAK zijn ontwikkeld in samenwerking met topkok Herman den Blijker en Schouten Europe, producent van vegetarische producten en vleesvervangers. De Hollandse Bonenburger, Pittige Linzenburger en Zwarte Bonenworst zijn per twee stuks verpakt (2x100gram) en zijn 16 dagen houdbaar. De consumentenadviesprijs is €2,99.

reageer als eerste
Meer berichten