Logo barneveldvandaag.nl


Erben Wennemars
Erben Wennemars

180 aanmeldingen voor de Rabobank Clubkas Campagne

REGIO - Ook dit jaar stelt  Rabobank Gelderse Vallei via de Rabobank Clubkas Campagne geld beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. De leden beslissen welke lokale initiatieven en projecten een financiële bijdrage krijgen. De bank stelt dit jaar € 150.000 euro beschikbaar.

Ruim 14.000 leden van de Rabobank ontvangen op 22 mei een e-mail met een unieke stemcode om te stemmen. Eén lid mag in totaal vijf stemmen uitbrengen op de vereniging of stichting van zijn of haar keuze.

Op maandagavond 19 juni worden de cheques uitgereikt tijdens een speciale avond in het Schaffelaartheater in Barneveld. Gastspreker Erben Wennemars, twee maal wereldkampioen schaatsen en verslaggever bij de NOS vertelt zijn inspirerende verhaal. Ook reikt hij samen met directievoorzitter Geurt Boon de cheques uit aan de top drie van de Clubkas Campagne. Geurt Boon : 'Prachtig om op deze manier een bijdrage te leveren. Ik heb enorm veel waardering voor de verenigingen en stichtingen die veelal met vrijwilligers werken'.

De Clubkasactie is ontstaan vanuit de coöperatieve gedachte. Leden krijgen inspraak in de verdeling van het sponsorgeld.

reageer als eerste
Meer berichten