Nieuwe transportauto zorggroep ENA met steun regionale bedrijven

Zorggroep ENA heeft dankzij de financiële bijdrage van een groot aantal bedrijven en leveranciers uit de regio recent de sleutels van een gloednieuwe auto ontvangen.

Door sponsoring van zo’n 40 bedrijven en leveranciers uit de regio heeft zorggroep ENA een eigen technische transportauto in gebruik kunnen nemen. Deze Fiat Dolblò Cargo zal dagelijks tussen de drie woonzorgcentra – Nieuw Avondrust in Voorthuizen, Ruimzicht in Barneveld en Het Huis in de Wei in Scherpenzeel – rijden om diverse materialen te vervoeren.

Blij

“Dankzij de bijdrage van vele bedrijven uit de gemeente Barneveld en Scherpenzeel hebben wij een eigen transportauto kunnen aanschaffen. Wij zijn erg blij met deze vorm van sponsoring”, zegt bestuurder Arjan Kiers. Het is de tweede keer dat zorggroep ENA voor deze manier van sponsoring kiest waarbij de logo’s van de adverteerders op de auto worden afgebeeld.

Zorggroep ENA bestaat uit de woonzorgcentra Nieuw Avondrust (Voorthuizen), Ruimzicht (Barneveld) en Het Huis in de Wei (Scherpenzeel). De bewoners in en rond het woonzorgcentrum staan samen midden in het leven. De betrokken medewerkers zorgen voor een veilige en beschermende omgeving. Een plek om fijn te wonen én te werken. Het gevoel van samen…

Meer berichten