Logo barneveldvandaag.nl


Foto: Carly Hamoen
Barneveld in Beeld

BiB: Zilveren randje voor 'Willem van Oranje'

BARNEVELD - De Willem van Oranjeschool viert vandaag het zilveren jubileum. Het 25-jaarsfeest begon vanmorgen met wethouder Didi Dorrestijn-Taal. Voor de kinderen is er een vossenjacht. Vanavond is er een fietstocht voor het hele gezin. 

Hervormde basisschool Willem van Oranje in Norschoten blijft maar feest vieren. Was het begin van het jaar een feestweek om de directeur na 24 jaar uit te zwaaien, deze week bestaat de school 25 jaar! En ook dat mocht gevierd worden. Na de officiële opening en de toespraak door wethouder Didi Dorrestijn trokken woensdagochtend alle 235 leerlingen van de school de wijk in. 33 van hen (groep 8) verkleed als vos, de rest als vossenzoekers! Ook ouders, oud-leerlingen en stagiaires waren ingeschakeld als vos of om een groepje jongste leerlingen te begeleiden.

Er liep van alles rond: skaters, fotografen met hun model, hardlopers, zelfs Teletubbies werden gezien!

Bij terugkomst kregen alle leerlingen een muntje waarmee ze een patatje, op het plein gebakken bij een heuse frietkraam, konden afhalen!

Als afsluiter is er voor de avond een gezellige fietspuzzeltocht voor gezinnen door de mooie omgeving van Barneveld gepland. Mocht de regen roet in het eten gooien, dan wordt deze verplaatst naar september.

 
 

reageer als eerste
Meer berichten