Logo barneveldvandaag.nl


Israëlwerkgroep biedt virtueel kijkje in Jeruzalem

BARNEVELD - Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat Jeruzalem weer herenigd werd. Voor de Barneveldse Israëlwerkgroep is dat een goede aanleiding om de uit twee delen bestaande video 'Jeruzalem de Verbondsstad' te vertonen. Op donderdag 28 september Deel I en op donderdag 19 oktober Deel II. Beide avonden beginnen om 20:00 uur en worden gehouden in de Goede Herderkerk, Jan Seppenplein 70 in Barneveld. Elk deel duurt ongeveer een uur en wordt voor de pauze vertoond.

Na de pauze zal er gelegenheid zijn om naar aanleiding van de inhoud van het betreffende deel vragen te stellen. In de video leidt de Messiasbelijdende Jood Lance Lambert de kijker langs veel schriftplaatsen die over Jeruzalems verleden, heden en toekomst gaan. Op indrukwekkende wijze brengt Lambert de actualiteit van oude profetieën voor het voetlicht.

De toegang is gratis. Wel zal er een collecte gehouden worden t.b.v. ‘Aleh’, het grootste zorgnetwerk voor ernstig meervoudig gehandicapten in Israël (zie voor meer info: https://aleh.nl). Er is ook een boekentafel aanwezig en er kunnen producten uit Israël gekocht worden.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox