Logo barneveldvandaag.nl


Wijk in Scherpenzeel wint ijs

SCHERPENZEEL - Een hele wijk in Scherpenzeel heeft ijs gewonnen. De IJsprijs van de Postcode Loterij is in de augustustrekking namelijk op postcodegebied 3925 in Scherpenzeel gevallen. Vanaf volgende week kunnen de 1.366 winnaars hun ijsprijs ophalen.
 
Inwoners van Scherpenzeel die in de augustustrekking meespeelden met de Postcode Loterij, kunnen per lot kiezen voor een van de vier nieuwste smaken Ben & Jerry's ijs: Home Sweet Honeycomb, Cookie Dough S'wich Up, Topped Salted Caramel Brownie, Cookie Dough 'Wich Multipack. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen ophalen. Dit kan van zaterdag 7 oktober t/m zondag 22 oktober bij Jumbo, Marktstraat 11 in Scherpenzeel.
 
Sociale impact
Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen zij goede doelen omdat de helft van iedere lot hiernaartoe gaat. Dankzij de 2,8 miljoen deelnemers is er dit jaar 341 miljoen euro geschonken aan 99 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN. Ook bij Ben & Jerry's staat sociale impact centraal. Naast het maken van ijs op een zo duurzaam mogelijke manier, ontwikkelt het bedrijf initiatieven tegen de opwarming van de aarde en maakt het zich hard voor een wereld met meer sociale rechtvaardigheid.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox