Logo barneveldvandaag.nl


Lezersactie: win musicalkaarten voor Woezel & Pip

BARNEVELD - Kans maken op vrijkaarten voor de voorstelling van Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos? Doe dan mee aan onze lezersactie. Barneveld Vandaag geeft twee keer twee tickets weg. Wat je daarvoor moet doen? Like onze Facebookpagina en vertel onder onze lezersactiepost waarom jij deze tickets wilt bemachtigen. De winnaars worden via Facebook bekendgemaakt.

Woezel & Pip beleven op woensdag 18 oktober een spannend avontuur in het Schaffelaartheater in Barneveld. Ze gaan samen met al hun vriendjes en de kinderen in de zaal op zoek naar de stelende Sloddervos. Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten. De familiemusical is een heerlijke theater-spinoff van de succesvolle bioscoopfilm met de liefste hondjes van het land.

Knutselwedstrijd
Heb jij een idee hoe de sloddervos eruit zou zien? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand. Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de flyer van het theater. De musical begint om 15:00 uur. De reguliere kaartprijs is €17,50 exclusief reserveringskosten. Reserveren kan via www.schaffelaartheater.nl of bel naar 0342842848.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox