Logo barneveldvandaag.nl


Oktober kinderboekenmaand in Hivos-boekwinkel Barneveld

BARNEVELD - De oktobermaand staat bij de tweedehands boekwinkel van Hivos in Barneveld in het teken van kinder-, jeugd- en dierenboeken. In de hele maand is het 'Twee voor de prijs van één' voor deze boeken. Voor deze actie wordt een grote koopjestafel ingericht in de gang van het gebouw, zodat de boeken royaal uitgestald kunnen worden.

De opbrengst van de verkoop komt helemaal ten goede aan ons partnerproject van 'Stop Kinderarbeid' in Oeganda. De organisatie NASCENT werkt daar doelgericht aan het uitbannen van kinderarbeid uit één van de armste wijken van de hoofdstad Kampala. Zo helpt uw aankoop mee aan millenniumdoel 2: alle jongens en meisjes gaan naar school.

De Hivos-winkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 t/m 16:00 uur in gebouw De Ark aan Kapteijnstraat 20 (hoek Catharijnesteeg, vlakbij het centrum). Meer info of zelf actief worden? Bel 0342-412376 (tijdens openingsuren), mail naar hivos.barneveld@gmail.com, of laat een bericht achter op https://www.facebook.com/BarneveldHivos.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox