Logo barneveldvandaag.nl


Foto: Nationale Koffiedag

Nationale Koffiedag in Voorthuizen groot succes

VOORTHUIZEN - Ondernemers uit Voorthuizen vierden op dinsdag 26 Nationale Koffiedag. Koffie-ondernemer Job van Vliet organiseerde het evenement en spreekt van een succes. "Als ondernemers elkaar ontmoeten, ontstaan er altijd mooie kansen."

Op diverse plaatsen waren evenementen. In Voorthuizen verreden de ondernemers na de koffie de route 'Veluwe Classic'. Onderweg deden ze zakelijke inspiratie op bij twee lokale bedrijven. Na de inspanning was het tijd voor de barbecue. Hier schoven nog meer ondernemers aan. Job van Vliet: "Op de fiets hadden we al leuke gesprekken, maar ook tijdens de barbecue werd er actief genetwerkt."

Nationale Koffiedag is een initiatief van Fortune Coffee. Sinds vorig jaar vieren ze deze dag met evenementen door het hele land. Plaatselijke koffieondernemers organiseren evenementen voor ondernemers. Job van Vliet: "Mooie samenwerkingen beginnen vaak met een bak koffie. We willen bijdragen aan ontmoetingen tussen ondernemers, zodat er veel van die samenwerkingen ontstaan."

Fortune Coffee begrijpt hoe belangrijk koffie is. Daarom levert Fortune goede en duurzame koffie voor bedrijven en organisaties. Als specialist in koffie en koffieautomaten voorzien de ondernemers van Fortune klanten in heel Nederland van koffie, thee en warme dranken. Meer info: www.fortune.nl/koffiedag. Houd de social media kanalen van Fortune in de gaten voor meer foto's en de aftermovie.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox