Logo barneveldvandaag.nl


Foto: Vallei Boert Bewust

Koekeloeren bij onze boeren

BARNEVELD - Wil jij een rondleiding bij melkkoeien of kalveren, eieren rapen en een biggenselfie maken? Melkveehouder Wim en Adrie Veldhuisen, kalverhouders Eddy en Linda van de Bor, pluimveehouder Pieter Bouw en varkenshouders Dirk en Melissa Lokhorst en Peter en Ria Druijff zetten in de herfstvakantie hun staldeuren open.

Na aanmelding kun je, in een klein gezelschap meehelpen tussen de koeien, kalveren, kippen of varkens tijdens deze speciale Vallei Boert Bewust Week. Waar schuif jij aan voor de rondleiding en een kopje koffie of broodje hamburger? De Vallei Boert Bewust-week wordt dit jaar weer georganiseerd tijdens de herfstvakantie van 16 tot en met 21 oktober, op diverse boerderijen in de Gelderse Vallei. Er zijn verschillende sectoren die meedoen.

Dit jaar heeft de week het thema "Koekeloeren bij onze boeren". Je kunt voor een klein bedrag het echte boerenleven ervaren en meehelpen op de boerderij. En als bonus heb je op vertoon van je ticket toegang tot een exclusieve afsluitings-bbq. Kom jij ook? Kijk op www.valleiboertbewust.nl en meld je aan.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox