Logo barneveldvandaag.nl


Foto's: Ineke Meijboom
Barneveld in Beeld

Barneveld in Beeld: Heerlijk herfst

BARNEVELD - Mistflarden, verkleurende bladeren en frisse avonden. De herfst is echt begonnen. Het schijnt voor veel mensen een somber seizoen te zijn. Maar persoonlijk denken we daar heel anders over. Wij moeten denken aan bockbier, knapperende haardvuren en eindelijk weer gezellig met zijn allen aan tafel voor een gezelschapsspel. En natuurlijk aan zwerftochten door de natuur. Dat we niet de enige zijn die er zo over denken is wel bekend.

Ook Ineke Meijboom vindt het een heerlijk seizoen. "Ik heb niet veel rood met witte stippen gezien tijdens mijn paddenstoelenjacht in Barneveld, maar wel andere prachtige paddenstoelen langs de Van Zuylen van Nieveltlaan en in 't Schaffelaarse Bos. De heerlijke herfstgeuren en -kleuren beginnen te komen." Zij heeft altijd haar camera bij zich. En dat levert - zeker in de herfst - prachtige foto's op. Zo mooi dat meer woorden eigenlijk niet meer nodig zijn.

Heeft u ook mooie foto's en wilt u die graag terugzien op de website en in de krant van Barneveld Vandaag? Upload uw beeldmateriaal dan bij 'Schrijf mee'.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox