Renze van den Noort is de nieuwe manager zorg en welzijn bij Norschoten.
Renze van den Noort is de nieuwe manager zorg en welzijn bij Norschoten.

Renze van den Noort manager bij Norschoten

Barneveld - Renze van den Noort is per 1 februari aangetreden als nieuwe manager zorg en welzijn bij Norschoten. Met zijn aanstelling heeft de organisatie voor de komende jaren op zekerheid gemikt.

Karin Breuker (raad van bestuur Norschoten): "Onze huidige manager, Gretha Kater, is langdurig ziek en zij zal niet op korte termijn haar werkzaamheden kunnen oppakken. In eerste instantie heeft een interim-manager ruim een jaar lang voor een aantal dagdelen per week waargenomen. Voor de continuïteit van de zorg vinden wij het nu noodzakelijk om voor langere tijd stabiliteit te bieden. Vandaar dat wij, in overleg met de huidige manager, Renze van den Noort, hebben aangesteld."

Verandermanager

Renze van den Noort heeft de laatste jaren gewerkt als manager en verandermanager bij Dimence en is van oorsprong opgeleid als verpleegkundige. Vernieuwing en innovatie zijn voor hem belangrijke thema's. Niet om het veranderen op zich, maar met het oog op de cliënten. Die staan tenslotte elke dag centraal bij Norschoten.

Over Norschoten

Norschoten is een christelijke zorgorganisatie in de regio Barneveld die verpleeghuiszorg, hospicezorg, revalidatie en dagbehandeling biedt. Norschoten heeft ruim 600 medewerkers en er zijn meer dan 600 vrijwilligers actief.

Meer berichten