De meiden van LOS (Foto Eva Broekema)
De meiden van LOS (Foto Eva Broekema)

Barneveld gaat helemaal LOS!

Barneveld - Dames en heren: opgelet! Op donderdag 8 februari spelen de meiden van LOS met hun voorstelling VAST weer in het Schaffelaartheater. Dankzij drie programma's bomvol indrukwekkende muzikaliteit, messcherpe teksten en hilariteit behoort LOS inmiddels tot de vaste waardes van cabaretland.

De vier hooggehakte dames zijn nu rond de dertig, dus er moeten belangrijke keuzes worden gemaakt. Maar vastigheid is voor LOS natuurlijk droom en nachtmerrie tegelijk. Is de tijd van gekkigheid voorgoed voorbij? Of rollen Femke, Charlotte, Kim en Dookje ook in deze show weer van de ene in de andere komische en herkenbare situatie?

Hilariteit

Hun vierde voorstelling zit ook weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen, zoals het publiek van hen gewend is. Wil je een leuke avond uit, dan ben je bij LOS aan het juiste adres.

Veelbelovend

LOS muziektheater werd uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent door VARA HumorTV. Jacques Nachtegaal van Het Collectief schreef: 'Eerder vergeleek ik de meiden nog met Vrouw Holland maar die vlieger gaat niet meer op, ze zijn intenser doorontwikkeld en daarbij steeds persoonlijker geworden. Je mag met gerust hart stellen dat dit echte kleinkunst IS van het hoogste niveau.'

Kent u deze meiden nog niet of bent u benieuwd naar hun nieuwe voorstelling VAST? Kom dan op donderdag 8 februari 2018 naar het Schaffelaartheater. Kaarten á € 16,00 kunt u reserveren via: www.schaffelaartheater.nl. Aanvang: 20.15 uur.

 

Meer berichten