Beter weg met taalcursus

De Barnevue verzorgt al jaren een gevarieerd aantal cursussen in de gemeente Barneveld. Cursussen waarbij aan jong en oud is gedacht. In de komende weken wordt een aantal cursussen onder de aandacht gebracht. Het geven van taalcursussen is een belangrijk onderdeel van de Barnevue. De talendocenten geven Engels, Spaans, Italiaans, Zweeds, Duits, Frans en Chinees. Ook Arabisch leren is mogelijk. In september 2018 starten de taalcursussen voor beginners en gevorderden.

Barneveld - Je bent backpacking, maakt een culturele reis, citytrip of gaat lekker relaxen in de prachtige natuur van je favoriete land. Dan is het wel zo fijn om te weten hoe je de weg vraagt, iets te eten of drinken bestelt, een trein- of busbiljet koopt in de taal van het land waarin je vertoeft. Dan zijn de 'taalcursussen op reis' een aanrader. Deze korte cursussen starten in het voorjaar.

Jan de Ruiter

Jan de Ruiter is de laatste tijd druk met Zweeds. Hij vertelt: "Ik ben 57 jaar en ik ben Zweeds gaan studeren omdat ik een Zweedse vriendin heb en er op den duur wil gaan wonen. Ik vind het dus belangrijk om mijzelf te kunnen redden in het verkeer, winkels enzovoorts. Nu communiceer ik nog in het Engels, maar ik zou dat ook graag in de taal van het land kunnen. Op mijn zoektocht naar een studie Zweeds kwam ik bij de Barnevue terecht. Leuk! Hopelijk zal ik na deze studie een stukje meer van het land begrijpen."

Voor nadere gegevens zie www.barnevue.nl.

Meer berichten