Logo barneveldvandaag.nl


Jong en oud werken samen in het kader van NL Doet.
Jong en oud werken samen in het kader van NL Doet.

Klusjes geklaard op ENA-locaties Voorthuizen

Afgelopen weekend was het weer tijd voor NLdoet; de grootste vrijwilligersactie in Nederland van het Oranje Fonds. Alle drie locaties van zorggroep ENA sluiten aan op dit jaarlijkse initiatief.

Voorthuizen - De coördinatoren kijken terug op een geslaagd weekend. "Er was veel aandacht en tijd voor onze bewoners en vooral een groot gevoel van saamhorigheid." Deze keer heeft de Cliëntenraad van Nieuw Avondrust met hulp van vrijwilligers een uitgebreide en heerlijke High Tea georganiseerd. De 32 bewoners genoten hier zichtbaar van. Als afsluiting overhandigde Stichting Oldtimer Event Voorthuizen een groot cadeau aan de bewoners: drie gloednieuwe tuinsets voor op het terras.

Ruimzicht

Maatschappelijk stagiaires, familieleden en vrijwilligers hebben weer de balkons van de appartementen van de bewoners schoongemaakt en deze gelijk voorzien van vrolijke plantenbakken. Ook de tuinen van dit woonzorgcomplex zijn flink onder handen genomen, zodat de bewoners weer kunnen genieten van de gezellige omgeving.

Het Huis in de Wei

Leerlingen van groep 8 van school De Dorpsbeuk zorgden voor reuring in het gerenoveerde Huis in de Wei. Samen met bewoners versierden ze Palmpaasstokken: er werd gezaagd en geplakt.

 

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox