Logo barneveldvandaag.nl


Lekker paaseieren zoeken in Terschuur. Doen!
Lekker paaseieren zoeken in Terschuur. Doen!

Zoek het Gouden Paasei in Oude Ambachten Museum

Kom tijdens de Paasdagen met het hele gezin naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur want op zondagochtend 1 april en maandagochtend 2 april zijn er speciaal voor de kinderen paaseieren verstopt in het buitenmuseum.

Terschuur - De paaseieren zijn verstopt tussen onder andere oude (landbouw)werktuigen en antieke boerenkarren en in het museum zijn speciale mandjes af te halen. De zoektijden zullen zijn; zondag tussen 11.00 en 13.00 uur en maandag tussen 10.00 en 12.00 uur. Voor elk kind dat vijf paaseieren vindt heeft het museum een lekker Barnevelds haantje pik klaarliggen. Kent u deze lokale specialiteit al? Ook wordt er op beide dagen één gouden paasei verstopt. Wie het vindt wint een Intertoys cadeaubon ter waarde van 20 euro.

Het museum

Naast het zoeken van paaseieren is er nog veel meer te doen in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Laat u meenemen langs de 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes, waarbij de jeugd tevens één van de twee speurtochten kan maken. Het Museum neemt u mee naar de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan. Naast alle oude ambachten is er een heus Speelgoed Museum met de ouderwetse spelletjes, poppenhuizen, rijdende treinen, Dinky Toys, antieke beren én speelruimte voor de kids.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox