Logo barneveldvandaag.nl


Doe de ETS-Bijbelcursus

In april en mei kunnen geïnteresseerden kennismaken met de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College door vrijblijvend een les bij te wonen. Op 10 april is de eerste open les in Barneveld. De ETS-Bijbelcursus helpt mensen om de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. In de interessante lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema's, moeilijke passages en de hoofdlijnen van elk Bijbelboek.

Barneveld - De cursisten worden zo betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken van het Oude en Nieuwe Testament aan bod komen. Meestal wordt per les één Bijbelboek behandeld. In september start deze vierjarige cyclus opnieuw, bij de Bijbelboeken Genesis en Mattheüs. Het Evangelisch College, een landelijk christelijk opleidingsinstituut, biedt de ETS-Bijbelcursus aan op vijftig locaties in Nederland. Jaarlijks volgen meer dan duizend cursisten deze cursus.

Proeflessen

Ook in Barneveld wordt de ETS-Bijbelcursus aangeboden. De lessen vinden plaats op de tweede en vierde dinsdag van de maand, van 19:30 uur tot 22:00 uur, op de volgende locatie: Emanuelkerk, Achterdorpstraat 5. De lessen Oude Testament worden verzorgd door Hans Alblas en de lessen Nieuwe Testament door Aernout de Jong. Aanmelden voor een proefles kan via de website: www.evangelisch-college.nl/opendag.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox