Apie
Apie (Foto: Monkey Moves)

Apeleuk Sportief Zomerkamp

Monkey Moves, Fit Academy Bokkeduinen en verschillende sportverenigingen helpen mee om dit evenement mogelijk te maken. Naast dat het een te gekke ervaring gaat worden voor de kids is het de bedoeling dat het kamp een springplank is naar een vaste sportvereniging of naar een multisportclub zodat kinderen wekelijks blijven sporten bij de sport die zij het leukst vinden.

Er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen tijdens dit zomerkamp. Er is een apeleuk multisport programma van 09.00 tot 16.30 uur, met verschillende sporten zoals voetbal, judo, rugby, freerunning, dansen en nog veel meer!

Door meerdere sporten te doen, ontwikkelen kinderen een brede motorische basis. Dit zorgt voor minder blessures, meer plezier en uiteindelijk meer bewegen op latere leeftijd. Ook de kans op betere topsportprestaties kan toenemen. Door de sporten te combineren met een klim en klauter parcours en muziek leren de kinderen op verschillende manieren en is de belevenis erg hoog.

Ook heel tof: het waterfeest! Verder zijn er voldoende rust- en relax-momenten en kun je gezond en verantwoord eten en drinken. Er is gezellige muziek en een extra opvang mogelijkheid.

Meer informatie over het zomerkamp vindt je op: https://www.monkeymoves.nl/kampen/sportief-zomerkamp-amersfoort/

Locatie van het sportkamp: Sportpark Bokkeduinen 11, Amersfoort

Data: 23,24,25,26,27 juli 2018

Contactpersoon: Sebastiaan de Lange Telefoon: 0683607009 Email: sebastiaan@monkeymoves.nl

Meer berichten