Logo barneveldvandaag.nl


Het centrumcomité met van links naar rechts: Mark van Beek, Roland Hartkamp, Anton Kooijman en Adriëlle Brink (Robert Batenburg ontbreekt).
Het centrumcomité met van links naar rechts: Mark van Beek, Roland Hartkamp, Anton Kooijman en Adriëlle Brink (Robert Batenburg ontbreekt). (Foto: )

Voorthuizen viert vrolijk Vaderdag

Van de redactie

Ondernemers pakken uit

Nog even en vader wordt weer in het zonnetje gezet. Op zondag 17 juni is het weer Vaderdag. Een mooie dag ook voor de Ondernemersvereniging Voorthuizen.

voorthuizen - Vaderdag in Voorthuizen is uitgegroeid tot de Meer voor Mannendag. "De naam zegt het al, we hebben een dag samengesteld met iets meer de nadruk op de mannen en grote jongens van het dorp," zegt Robert Batenburg van Bruna. "We organiseren meerdere activiteiten per jaar, waaronder de Moeder- en Vaderdagactie, Kerstmarkt enzovoorts. "Vorig jaar pakten we enorm uit met de Mega Moederdag Make-over, waarbij een moeder een meer dan complete dag in de watten werd gelegd, bijgestaan door twee andere onderneemsters in de organisatie en aangeboden door ruim 40 bedrijven. En dit jaar zijn de mannen weer aan de beurt, volgend jaar dus weer wat extra voor de moeders," vult Mark van Beek van Van Beek Mode aan.

Programma

Er is enorm veel te doen in het centrum en daar iets buiten. Het programma is van 9:00 uur tot 17:00 uur, met de nadruk op 10:00 tot 16:00 uur. Een kleine opsomming: diverse mooie auto's door het dorp heen, van luxe tot zeer sportief waaronder mooie Porsches, Mercedessen, rally auto van Van den Heuvel Rallysport en Hamer Rallyteam, een gave Dodge Custom Royal Lancer uit 1956, en meer. Heel apart zijn de Dragster auto en The Razor's Edge Tracktorpulling Team die naar Voorthuizen afreizen maar ook de trikes waar zelf ook onder begeleiding van Trikeverhuur De Veluwe mee gereden kan worden. Ook zijn er meerdere Dakar voertuigen aanwezig zoals trucks, auto's en een motor van JB Trading, Mammoet Rallysport van Martin van den Brink en Wever Rallysport met Eric Wevers. Verder zijn er quads te bewonderen en een brandweerauto van een vliegveld. Anton Kooijman van de PhoneHouse: "De klapper van dit jaar is denk ik wel onze helikopter-actie te noemen.We hebben twee heli's tot onze beschikking voor een rondje Voorthuizen. En dat voor een heel klein bedrag..."

 

Meer berichten
Shopbox