Logo barneveldvandaag.nl


Foto:

Manege Zwanenburg 30 jaar

de glind - Manege Zwanenburg bestaat zaterdag 16 juni 30 jaar. Reden voor een feestje en dat doen ze met de jaarlijkse FNRS dressuurwedstrijd.

Hier doen maar liefst 103 ruiters aan mee, ieder op zijn of haar eigen niveau. De een rijdt een half jaar en de ander rijdt al vanaf dag 1 op de manege. Het plezier in de paardensport staat bij manege Zwanenburg centraal en dat is aan alles te merken.

Voor elk wat wils

Er is zaterdag voor iedereen wat te doen. De leiding van de manege heeft gezorgd voor een kleedjesmarkt, een schminkkraam, je kunt een glittertattoo laten zetten en er wordt zelfs een heuse ballonkunstenaar ingevlogen. Verbazend hoeveel prachtige dingen hij van een ballon kan maken. Verder staan er verschillende kraampjes met leuke spulletjes en ruitersportzaak Hippostyle staat er ook met leuke kwaliteitsspullen voor aantrekkelijke prijzen. En dat was nog niet alles. Er zijn verschillende clinic's zoals: Horse boy, Pilates, Voltige en rond de middag is er een demonstratie van Folda met het paardenras IJslanders. De dag begint om 9.00 uur.

Meer berichten
Shopbox