Hippe Gasten
Hippe Gasten (Foto: Maaike van Esch)

Hippe Gasten in Openluchttheater033

Zondagochtend 24 juni komen de Hippe Gasten naar het Openluchttheater033 met een spiksplinternieuwe show voor iedereen vanaf 6 jaar. In deze voorstelling gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag. Wat is een liedje, wat doet een liedje, wat schreeuwt een liedje, wat huilt een liedje? De voorstelling begint om 10:30 uur. In de voorverkoop kost een kaartje € 6,50. Hiermee kan dit seizoen ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad Amersfoort.

Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het liedje gaat helemaal over jou en lijkt speciaal voor jou geschreven! Het vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Je kunt niet meer stoppen met luisteren… Je kunt niet meer stoppen met meezingen of dansen! Met ‘Doe mij een liedje speciaal’ kun je aan het loket een liedje bestellen! En voor sommige kinderen wordt er speciaal een liedje op maat gemaakt. De zoektocht naar het liedje speciaal!

Hippe Gasten laat in deze show de kracht van muziek voelen en zoals alleen Hippe Gasten je dat kan laten beleven. Natuurlijk weer vol rock ’n roll en muzikale stunts om nooit meer te vergeten.

Hippe Gasten is een band die speciaal voor kinderen muziek, popconcerten en theaterprogramma’s maakt. “Er wordt te weinig goede muziek voor kinderen gemaakt” vinden Daan Koch (gitaar, zang), Richard Wallenburg (basgitaar), Maurice Cramer (toetsen), Björn van den Boom (drums) en Jon van den Elsen (zang).

De band bestaat uit vijf topmuzikanten die allemaal een voorliefde voor rockmuziek hebben. Dat is duidelijk terug te horen in de muziek. De liedjes, in eerste instantie bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, vallen ook erg goed in de smaak bij ouders. Door de leuke en uitdagende teksten gecombineerd met goede muziek genieten volwassenen net zo hard mee. Inmiddels heeft de groep drie cd’s, meerdere theaterprogramma’s, honderden optredens in alle uithoeken van Nederland en België en een platencontract op haar naam staan. Een muzikaal feest voor jong en oud!

Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar via www.openluchttheateramersfoort.nl en daarnaast op de dag zelf bij het theater. De voorstelling duurt 60 minuten. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is.

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Meer berichten