Eerste kinderen landen op de maan

In de week van 7 tot en met 10 augustus zullen de eerste kinderen in zelfgemaakte spaceshuttles landen op de maan.

Dan vindt namelijk Bouwdorp Barneveld 2018 plaats dat dit jaar het thema ‘ruimtevaart’ draagt. Het terrein van Kindercentrum Bzzzonder Veller wordt omgetoverd tot ruimtestation waar de kinderen aan hun eigen spaceshuttle zullen bouwen. Alle benodigde bouwmaterialen en het gereedschap ligt voor ze klaar. Vier dagen lang wordt er gebouwd, overlegd en veel plezier gemaakt. Welke spaceshuttle zal daadwerkelijk landen op de maan? Alle kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar mogen zich inschrijven.

Er wordt ook een Bouwdorpplekje weggegeven door Kindercentrum Bzzzonder. Op de Facebookpagina van Bzzzonder Veller kun je aangeven wie je een plekje in het Bouwdorp gunt en waarom. Op vrijdag 27 juli wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt.

Kindercentrum Bzzzonder biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar op verschillende plekken in Nederland. Bij Bzzzonder is iedereen welkom. Ook als een kind een extra zorgbehoefte heeft. Bzzzonder is een plek waar je als kind blij van wordt. Tijdens de opvang ligt de nadruk op het ontwikkelen van talenten. Er zijn uitdagende workshopprogramma’s op bijvoorbeeld het gebied van kunst, muziek en koken.

Informatie
Meer informatie? Bel met 088-2999600 of marketing@bzzzonder.nl. Of neem een kijkje op www.bzzzonder.nl

Meer berichten