De deelnemers aan Bourgondisch Voorthuizen gaan er helemaal voor.
De deelnemers aan Bourgondisch Voorthuizen gaan er helemaal voor. (Foto: )

Bourgondisch Voorthuizen: top!

Van de redactie

Genieten van 16.00 tot middernacht

Voorthuizen staat bekend om vele evenementen die worden georganiseerd. Een van de succesvolle evenementen is Bourgondisch Voorthuizen. Wat begon als een steuntje in de rug voor Crescendo is uitgegroeid tot een volwaardig evenement. Dit jaar wordt Bourgondisch Voorthuizen op 8 september voor de zesde keer georganiseerd.

voorthuizen - Vanaf dag één proberen we een gezellig kwaliteitsevenement neer te zetten. Dus kwalitatief goed eten, gezelligheid en sfeer. De deelnemers zetten hun beste beentje voor en laten nieuwe en verassende gerechten proeven. De bezoekers worden op deze manier verrast door heerlijke gerechten en komen vast terug bij het horeca bedrijf die zulke gerechten aanbiedt.

De deelnemers zijn een mix tussen cateraars en restaurants. Heel leuk om te zien dat sommige cateraars naar huis gaan met een aanvraag om een feest te organiseren bij een van de deelnemers. Onze deelnemers komen uit Voorthuizen en de directe omgeving. Zij weten wat gastvrijheid is en hoe je de bezoekers kunt verwennen met heerlijk gerechten. Ieder jaar komen er deelnemers bij en er vallen natuurlijk ook deelnemers af. Dit heeft vooral te maken met de drukke september maand. Daardoor is deelname voor sommige horeca gelegenheden niet mogelijk. We zijn blij dat deze gaten direct weer worden ingevuld door hele goede deelnemers. We selecteren de deelnemers vooral op datgene wat zij de mensen willen voorschotelen. Het moet geen daghap worden maar een lekker klein gerechtje.

Op het centrale terras kan men genieten van de proeverij, een heerlijk drankje en uiteraard van de ambiance en muziek. Natuurlijk zal het eigen Voorthuizens bier, Voortsche Dwaes, ook op dit evenement worden geschonken. Het betaalmiddel voor Bourgondisch Voorthuizen is de Bourgondiër. Alles wat men wil eten of drinken wordt met deze munt afgerekend. De toegang tot het terrein is gratis.

bourgondischvoorthuizen.nl

Meer berichten