Schoonmaakmiddelen
Schoonmaakmiddelen (Foto: Wikimedia)

Inzameling voor Voedselbank in September: schoonmaakmiddel en toiletpapier

Ondanks alle berichten over een groeiende economie is er helaas een grote groep mensen voor wie deze economische voorspoed niet van toepassing is. Deze mensen leven op of onder het bestaansminimum en zijn aangewezen op voorzieningen zoals de Voedselbank.

Sinds medio maart kunnen er iedere zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur levensmiddelen en noodzakelijke huishoudelijke artikelen worden ingeleverd bij de Goede Herderkerk. Hier zamelen we deze goederen in en stellen ze beschikbaar aan de Stichting Hulp aan Elkaar (de Voedselbank) in Barneveld.

Heel veel mensen weten de gang naar de Goede Herderkerk op zaterdagmorgen al goed te vinden als het gaat om oud papier en oud ijzer. Wat zou het mooi zijn als we op datzelfde moment ook iets willen delen van onze overvloed.

In de maand september kan er schoonmaakmiddel en toiletpapier (4-rol) worden ingeleverd.

Dus als u in september op zaterdagmorgen uw oud papier en oud ijzer inlevert, neemt u dan alstublieft iets mee voor de Voedselbank. En als u al bij de kerk staat en het per ongeluk vergeten bent? Bij de COOP naast de kerk is alles te koop!

Meer berichten