Voorbeelden van boeken die in de aanbieding zijn.
Voorbeelden van boeken die in de aanbieding zijn. (Foto: JDuroy)

Hivos-boekwinkel Barneveld: aanbieding op boeken over religie en geschiedenis

De tweedehands boekwinkel van Hivos in Barneveld zet in de maand september boeken over religie en geschiedenis in het zonnetje. In de hele maand geldt 'twee voor de prijs van één' voor deze boeken, zodat u extra voordelig uw kennis op deze terreinen kunt vergroten.
De opbrengst van de verkoop wordt helemaal besteed aan ons partnerproject van 'Stop Kinderarbeid' in Oeganda. De organisatie NASCENT werkt daar doelgericht aan het uitbannen van kinderarbeid uit één van de armste wijken van de hoofdstad Kampala. Ze werkt daarbij samen met de lokale gemeenschap, zodat alle mensen bereikt worden. Op deze manier helpt uw aankoop mee aan millenniumdoel 2: alle jongens en meisjes gaan naar school.
De Hivos-winkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 t/m 16:00 uur in gebouw De Ark aan Kapteijnstraat 20 (hoek Catharijnesteeg, vlakbij het centrum). Meer info of zelf actief worden? Bel 0342-412376 (tijdens openingsuren), mail naar hivos.barneveld@gmail.com, of laat een bericht achter op https://www.facebook.com/BarneveldHivos

Meer berichten