Boeldag schuurverkoop vanonder een nieuw dak
Boeldag schuurverkoop vanonder een nieuw dak (Foto: Wim Noorlander)

Boeldag-schuurverkoop na de vakantie onder een nieuw dak

Voor de Boeldag is de vakantieperiode voorbij. Bij de start van het nieuwe seizoen is het dak van de Boeldagschuur geheel vernieuwd. Alle spullen staan nu weer droog en veilig opgeslagen. Op de gebruikelijke laatste zaterdagmorgen van de maand 29 september houdt de Boeldag tussen 9 en 12 uur weer haar schuurverkoop aan de Nieuwe Voorthuizerweg 15A. Deze locatie is eenvoudig te vinden langs de binnendoor-weg tussen Voorthuizen en Nijkerk. Zoals gebruikelijk een gezellige ochtend met gratis koffie en thee. De Boeldag-commissie meldt dat er na de vakantie al veel spullen binnen zijn gekomen zoals lampen, vazen en andere wooninventaris. Inmiddels is ook alweer een voorraad kleding bij elkaar verzameld.

Niet alle Boeldag-voorraad staat opgeslagen aan de Nieuwe Voorthuizerweg 15A. Bijvoorbeeld het witgoed zoals koelkasten, diepvriezers en wasmachines. Dat staat opgeslagen op een locatie aan de Wolsbergerweg 12. Voor deze spullen, of meer gerichte vragen naar specifieke artikelen, is een afspraak met het schuurverkoopteam noodzakelijk. (06-57340346)

Elke dinsdagmiddag is ook de Boeldag-snuffelshop open aan de (2e) Prinsenweg 33 tussen 13 en 16 uur met kleine snuisterijen zoals kleinservies, puzzels en spelletjes.

Meer informatie is verkrijgbaan op de website www.boeldag.com

Meer berichten