Gospelkoor Spring schenkt met trots fraai bedrag aan Trans World Radio. (Foto: LC Zielman)
Gospelkoor Spring schenkt met trots fraai bedrag aan Trans World Radio. (Foto: LC Zielman) (Foto: LC Zielman www.zielmafotografie.nl)

Jubileum uit duizenden

VOORTHUIZEN - In een goed gevulde Bethabarakerk in Voorthuizen vierde Gospelkoor Spring afgelopen zaterdag haar 30-jarig jubileum. Het koor vierde dit met een benefietconcert waarvan de opbrengst bestemd is voor Trans World Radio (TWR).

In het publiek waren naast sponsors ook oud-leden aanwezig die speciaal door Spring waren uitgenodigd. In een feestelijke sfeer werden de aanwezigen getrakteerd op een mooi programma van liederen uit heden en verleden. Deze werden afgewisseld door de "liedjes met een verhaal" van gastartiest Martin Brand, die tevens de presentatie van de avond op zich nam.Het jubilerende gospelkoor mocht op deze avond ook een cadeau in ontvangst nemen van de Rabobank Gelderse Vallei. Namens het Rabofonds werd een cheque overhandigd met een mooi bedrag voor de aanschaf van een nieuwe begeleidingspiano. Maar "Spring" deelde ook uit, want immers: "Wie jarig is, trakteert". Zo was daar het opbrengstbedrag dat TWR aangeboden kreeg van het enthousiaste koor. Voor de verspreiding van het Evangelie in Siberië ontving deze organisatie een cheque waarop het (voorlopige) bedrag van €3000,- was genoteerd. Dit bedrag zal nog worden aangevuld met de opbrengst van de ingezamelde collecte voor dit doel. Zo mocht het een feestavond worden met ontvangen en uitdelen, ook in de liederen die klonken, waarin Gospelkoor Spring het stralende middelpunt was.

Meer berichten