Deel van de grote kinderhoek
Deel van de grote kinderhoek (Foto: Lia van den Eertwegh)

Grote boekenbeurs in Bennekom

Op zaterdag 3 november 2018 organiseert volleybalvereniging TweeVV haar jaarlijkse Smash&Cash boeken-, platen- en cd/dvd-beurs in ’t Laag in Bennekom.

Op deze Bennekomse boekenbeurs koopt u alles voor één euro en er is voor elk wat wils! Naast boeken zijn er platen, cd’s en dvd’s en alle boeken zijn overzichtelijk gerangschikt in categorieën. Ook is er een Unieke-Boeken-Hoekje met apart geprijsde bijzondere boeken.
Het is TweeVV gelukt om ook dit jaar veel nieuwe tweedehandsboeken aan het assortiment toe te voegen. Neem ook gerust uw kinderen mee want er is een grote kinderboekenhoek.

Het vijfde vrouwenteam van TweeVV organiseert deze grote beurs in 't Laag alweer voor de 16e keer op rij. Met de opbrengst kan TweeVV hopelijk weer veel doen!

De boekenbeurs op 3 november vindt plaats in ’t Laag, in gebouw Collage, Hogeweg 23, 6721 VE Bennekom, van 10.00 tot 16.00 uur. Het eerste uur is de toegang € 2,- , daarna gratis. Het parkeerterrein is bereikbaar via de Kierkamperweg.

Voor meer informatie belt u met Yolanda Mekking, 0317 414543 of mail naar boekenbeurstweevv@gmail.com. Ook kunt u informatie vinden op Facebook: @boekenbeurstweevv.

Meer berichten