Organisatieteam Vrouwendag
Organisatieteam Vrouwendag (Foto: Hans-Lukas Zuurman)

Landelijke NGK Vrouwendag op 3 november in Barneveld

Zaterdag 3 november wordt de landelijke NGK Vrouwendag gehouden in het Johannes Fontanus College in Barneveld. De dag, die ieder jaar georganiseerd wordt door vrouwen uit een andere plaatselijke Nederlands Gereformeerde Kerk, heeft als thema ‘In het volle Licht.’ Gabrielle Dik uit Voorthuizen zal hierover spreken. Alle vrouwen, ook uit andere kerken en gemeentes zijn welkom op deze veelzijdige dag.

Vrouwen uit de NGK De Ontmoeting zijn bijna een jaar bezig geweest met de voorbereiding. Agnes Kroon namens het organisatieteam: “Een aantal jaar geleden hebben wij de dag ook georganiseerd. Dat was echt een succes voor ons als vrijwilligers en voor de vrouwen die kwamen. We hebben er een positief gevoel aan over gehouden. Dus toen de vraag kwam wie hem dit jaar wilden organiseren, zijn wij enthousiast aan de gang gegaan. Met het thema zijn wij ook erg blij. Jezus wil ons plaatsen in Zijn volle Licht. Het volle Licht van Gods genade dat Hij ons overvloedig wil geven. Wij willen dat graag meegeven aan de vrouwen die komen.”

’s Ochtends zal Gabrielle Dik vanuit het bijbelse verhaal van de vrouw bij de put stil staan bij de enorme verandering die deze vrouw doormaakt na een ontmoeting met Jezus. Ze leert ons wat dat voor ons betekent. ’s Middags is er een afwisselend programma met diverse workshops. Deze worden veelal gegeven door talentvolle vrouwen uit de plaatselijke gemeente. Daarnaast is er een ontspannend programma door ‘Op en Top Vrouw’.

Voor meer informatie en aanmelding kijk op: ngkvrouwendag.nl

Meer berichten