Een keuze uit het aanbod
Een keuze uit het aanbod (Foto: JDuroy)

'Lekker lezen' bij Hivos-boekwinkel Barneveld in november

Het is weer de tijd van de donkere winteravonden, ideaal om eens lekker een boek te gaan lezen. De tweedehands boekwinkel van Hivos in Barneveld speelt daarop in met de aanbieding voor november: op spannende boeken en romans. In de hele maand is het 'Twee voor de prijs van één' voor deze boeken. Fijn om wat extra leesvoer in huis te halen, en denkt u ook vast aan kadootjes voor Sinterklaas of kerst.
De opbrengst van de verkoop wordt helemaal besteed aan ons partnerproject van 'Stop Kinderarbeid' in Oeganda. De organisatie NASCENT werkt daar doelgericht aan het uitbannen van kinderarbeid uit één van de armste wijken van de hoofdstad Kampala. Ze werkt daarbij samen met de lokale gemeenschap, zodat alle mensen bereikt worden. Op deze manier helpt uw aankoop mee aan millenniumdoel 2: alle jongens en meisjes gaan naar school.
De Hivos-winkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 t/m 16:00 uur in gebouw De Ark aan Kapteijnstraat 20 (hoek Catharijnesteeg, vlakbij het centrum). Meer info of zelf actief worden? Bel 0342-412376 (tijdens openingsuren), mail naar hivos.barneveld@gmail.com, of laat een bericht achter op https://www.facebook.com/BarneveldHivos.

Meer berichten