Veel keus, ook in exclusieve soorten
Veel keus, ook in exclusieve soorten (Foto: Fred Loogman)

Neemt Barneveld positie Zwolle over?

Zaterdag 17 november wordt in de Midden Nederland Hallen voor de laatste keer dit jaar weer een periodieke Grote Vogelmarkt georganiseerd.

Enige tijd geleden werd bekend dat de internationaal bekende Zwolse Vogelmarkt in de IJsselhallen haar deuren voorgoed heeft gesloten. Dit tot verdriet van veel vogelliefhebbers, die daar immers 2 X per jaar “zaken” kwamen doen en hier liefhebbers uit geheel Europa konden treffen.

De vraag is nu of de Grote Vogelmarkt Barneveld deze positie kan overnemen. De locatie zal het niet aan liggen; de Midden Nederland Hallen zijn immers gunstig gelegen aan 2 autosnelwegen, hebben volop gratis parkeerruimte en de toegang tot de markt kent een gunstige prijs. (€ 3,- p.p.)

Voor het publiek is de Vogelmarkt geopend van 08.30 – 12.00 uur en kan er vervolgens vogels, -voeders en – accessoires bij verschillende handelaren aanschaffen. Ook overtollige vogels kunnen worden meegebracht en bij de opkopers te koop aanbieden. Mochten vogelhouders verkoopmeters willen reserveren, dan kan dat via www.vogelmarktbarneveld.nl

Meer berichten