Hart voor Barneveld; waardering voor álle vrijwilligers

Waardering voor alle vrijwilligers in de gemeente

Elke dag zetten honderden Barnevelders zich belangeloos in voor anderen. Op school, bij sportclubs, in het verzorgingstehuis. Maar ook gewoon in de straat of binnen de familie. Zonder vrijwilligers zouden we nergens zijn. Ze zijn het cement van Barneveld! Met Hart voor Barneveld spreken we onze dank en waardering daarvoor uit.

Elke vrijwilliger telt in Barneveld! Hart voor Barneveld is voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Barneveld. Op school, bij een sportclub, in de kerk, in de straat of waar dan ook. Het maakt niet uit of dat een uurtje per jaar is of elke week. En of je net begonnen bent of al jaren de handen uit de mouwen steekt voor anderen. Elke vrijwilliger telt!

Daarom nodigen wij jou uit. Kom op 7 december 2018 naar Hart voor Barneveld. Een gratis verwenevent voor alle vrijwilligers van Barneveld. We zouden het een eer vinden als jij erbij bent. Reserveer je toegangskaart op www.hartvoorbarneveld.nl

Informatie voor verenigingen, kerken, scholen, etc.

Wil jij de vrijwilligers binnen jouw organisatie bedanken voor hun inzet? Nodig ze dan uit voor Hart voor Barneveld. Download via de site www.hartvoorbarneveld.nl een uitnodiging die je kunt delen via jouw website, nieuwsbrief of social media. Er zijn voor jouw vereniging of vrijwilligers géén kosten verbonden aan Hart voor Barneveld.

Midden Nederland Hallen

Het evenement is een initiatief van de Midden Nederland Hallen. Normaal gesproken ontvangen we vooral grote bedrijven en landelijke organisaties in ons complex. We helpen hen om de gaafste congressen, beurzen en andere events te houden. Maar we vinden het ook belangrijk om iets terug te doen voor de samenleving. Want het leven draait om meer dan business alleen. Hart voor Barneveld is daar een mooi voorbeeld van. En wat ons betreft de start van een traditie.

Welzijn Barneveld

Welzijn Barneveld is dé organisatie in Barneveld als het gaat om vrijwilligerswerk en betrokken als partner bij Hart voor Barneveld. Je kunt hier als (toekomstige) vrijwilliger terecht met al je vragen over vrijwilligerswerk. Ook kan Welzijn Barneveld je helpen om vrijwilligerswerk te vinden dat bij jou past. Organisaties en verenigingen kunnen via Welzijn Barneveld vrijwilligers zoeken. Daarnaast ondersteunt Welzijn Barneveld vrijwilligers en mantelzorgers.

Meer berichten