Nieuwe vestiging Personal Fitness Nederland

Barneveld - In maart opent Personal Fitness Nederland haar 66ste personal fitness studio. Na de eerdere successen in o.a. Tilburg, Eindhoven en Apeldoorn wordt er een studio geopend in Barneveld. De studio is gelegen aan Anthonie Fokkerstraat 5. Een sfeervolle studio, waar iedereen in alle privacy kan trainen. Personal trainer, lifestylecoach en voedingsdeskundige Harry Raaijmakers gaat samen met Victor Hut aan de slag.


Harry Raaijmakers heeft de overtuiging dat mensen door de 'snelle maatschappij' de komende jaren verhoogd aandacht gaan besteden aan fitness, conditie en gezondheid, zowel fysiek als mentaal. "Men zal hier bewust iets aan gaan doen! Bij de keuze van de activiteit zullen beleving, passie, plezier, professionaliteit en persoonlijke aandacht een beslissende rol spelen", aldus een enthousiaste Harry.
In de studio wordt iedereen getraind en begeleid door de erkende personal trainer, lifestylecoache en voedingsdeskundige Victor Hut. Victor vervolgt: "Mijn specialisatie is functionele training, gedragsverandering en persoonlijke begeleiding op het gebied van lifestyle en gewichtsverlies. Ik ben heel blij dat ik nu ga beginnen in Barneveld. Ik beloof iedereen die met mij gaat trainen dat we samen voor het beste resultaat gaan!"
Harry vertelt: "Door de verschillende specialiteiten binnen ons team zorgen we ervoor dat iedereen 100 procent gegarandeerd zijn doelstellingen zal behalen. Dit kan variëren van 10 tot 20 kilo afvallen, het verhelpen van rugklachten, fitter worden of het voorkomen van mentale problemen zoals een burnout. Wat iemand zijn doelstelling ook is, samen gaan we er voor! Ook in het natraject blijven wij de mensen volgen. Niemand zal terugvallen in oude gewoonten. De resultaten zijn dus voor de rest van je leven."

Gratis intake gesprek, proefles en advies op maat

"Wij nodigen iedereen uit voor een vrijblijvend en gratis intake in de studio. Je ontvangt dan direct advies over hoe je jouw persoonlijke doelen gaat behalen!"
Aanmelden kan via de website www.personalfitnessnederland.nl of mailen naar barneveld@personalfitnessnederland.nl
Personal Fitness Nederland – Anthonie Fokkerstraat 5 – Barneveld - 06 - 11801935.

Meer berichten