Open dag bij Events op de Veluwe

Voorthuizen - Nieuw in Voorthuizen: een gebundeld platform voor een dagje weg op de Veluwe. Ben je een dagje weg, familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest aan het organiseren? Check de mogelijkheden van Events op de Veluwe. Leuke indoor en outdoor activiteiten in de buurt van Voorthuizen. Van bowlen en Oud Hollandse spelletjes tot complete dinerspellen en kookworkshops.


Recreatiepark De Boshoek heeft de krachten gebundeld en Events op de Veluwe gestart. Op 6 april kun je tijdens de Open Dag van De Boshoek kennismaken met alle mogelijkheden. Ontdek welke activiteit jij het leukste vindt en probeer diverse activiteiten uit op deze dag. Bowlen, lasergamen en knotsgekke boeren spelletjes. Het is er allemaal. Je kunt zelfs een testritje maken hoe je het beste de Veluwe kunt verkennen: in een buggy, E-chopper of fatbike.
En ben je benieuwd hoe jouw evenement, bruiloft of bedrijfsuitje vorm kan krijgen? In Restaurant Proef! (aan de achterzijde van De Boshoek gelegen) kun je een kijkje nemen in de zalen en kun je bijgepraat worden over alle mogelijkheden. Tevens is dat de plek waar je meer te weten kunt komen over de aanschaf van een nieuw recreatiechalet voor eigen gebruik of als rendementsobject.
Kom op zaterdag 6 april kennis maken met Events op de Veluwe aan de Harremaatweg 34 tussen 10:00 en 16:00. Wel even aanmelden via www.deboshoek.nl/opendag.

Meer berichten