Evert van de Veen.
Evert van de Veen. (Foto: NB)

Paas-orgelconcert Evert van de Veen

Voorthuizen - Maandag 22 april ( tweede paasdag) zal Evert van de Veen het traditionele Paas- orgelconcert geven in de Gereformeerde kerk te Voorthuizen.

Tijdens dit concert zal Evert van de Veen bekende koraalmelodieën, bewerkt door bekende componisten, ten gehore brengen. Naast bewerkingen over bekende paasliederen zal Evert ook een aantal prachtige composities uit de Orgelliteratuur spelen. Evert besluit het concert met een eigen bewerking over een bekend paaslied. Natuurlijk zal ook samenzang tijden dit concert niet ontbreken.

De aanvang van het concert is om 20.00 uur. De kerkdeuren gaan om 19.30 uur open. De toegangsprijs bedraagt € 7,00 (Kinderen tot 15 jaar gratis.)

Evert van de Veen is organist van de Gereformeerde kerk te Voorthuizen en de Hervormde PKN gemeente te Putten. Als dirigent is hij verbonden aan vier gemengde koren en een mannenkoor. Hij geeft les aan orgel- en pianoleerlingen. Jaarlijks werkt hij mee aan vele concerten in Nederland, maar ook in het buitenland is hij geen onbekende.

Meer berichten