Foto:

Heerlijk haring happen bij De Rozerie

Binnenkort is het weer zover, de jaarlijkse Haringproeverij van Lunchroom De Rozerie. De opbrengst van de verkoop van de haring komt in zijn geheel ten goede aan De Rozerie. Dit jaar wordt de opbrengst besteedt aan het vernieuwen van 2 zitjes in de lunchroom.

Barneveld - Op donderdag 13 juni 2019 om 11.00 uur wordt de eerste haring goedgekeurd, daarna is het tijd om te proeven. Deelnemers van De Rozerie serveren de vis en schenken traditiegetrouw Korenwijn. Daarna wordt de haring bij De Rozerie verkocht. De Haringproeverij wordt georganiseerd in samenwerking met 't Visnet uit Barneveld en Jan van de Beek en verschillende ondernemers uit Barneveld en omstreken sponsoren een vaatje haring die door De Rozerie verkocht kan worden.

Lunchroom De Rozerie is een bijzondere lunchroom. De Rozerie is een leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking voor zowel gastheer/gastvrouw als keukenmedewerk(st)er. De Rozerie is onderdeel van Stichting De Rozelaar. Stichting De Rozelaar ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Barneveld. Het aanbod is divers: een eigen plek om te wonen, gevarieerde en zinvolle dagbesteding, Ambulante Coaching, jobcoach, Bakkerij Taart&Zoet en Lunchroom De Rozerie. De locatie in Barneveld is gevestigd aan de Rozenstraat, huisnummer 9.

Meer berichten