Lokale coördinator onderzoekt mogelijkheden exploitatie dorpshuis Garderen

In opdracht van de gemeente Barneveld gaat een lokale coördinator in Garderen aan de slag om te onderzoeken welke exploitatiemogelijkheden er zijn voor het nieuwe dorpshuis. De gemeente is hiervoor een samenwerking aangegaan met Olaf Haanschoten van HaanschotenSolidServices uit Garderen.

Garderen - De bouw van het nieuwe dorpshuis in Garderen is in volle gang om in het voorjaar van 2020 de deuren te kunnen openen. Dit jaar moet de exploitatie van het nieuwe dorpshuis verder vorm krijgen. Olaf Haanschoten van HaanschotenSolidServices gaat als Gardereense coördinator aan de slag om hier stapsgewijs en gestructureerd met alle betrokkenen een voorstel voor te doen.

Doel is dat er voor de zomervakantie een onderzoeksrapportage is met een concreet exploitatiemodel als voorstel. Iedere Gardereen die bij het onderzoek betrokken wil worden of die meer informatie hierover wilt, kan contact opnemen met HaanschotenSolidServices, via e-mail: olaf@haanschotenmarketingworks.nl of via telefoon: 06-84729323.

Meer berichten