Logo barneveldvandaag.nl


De Belgische nichtjes Tine en Marleen Ceyssens kregen ook een tegoedbon voor een ballonvaart.
De Belgische nichtjes Tine en Marleen Ceyssens kregen ook een tegoedbon voor een ballonvaart. (Foto: Annet van Tongeren)

700.000ste bezoeker voor Speelgoed Museum

Terschuur -Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur haar 700.000ste bezoeker mogen ontvangen. Een bijzondere prestatie voor een particulier museum. "Dat hadden we 24 jaar geleden alleen maar gehoopt, maar ja, dan moet je het nog wel voor elkaar krijgen", aldus Ronald Bakker, zoon van eigenaar Kees Bakker. "En nu op naar een miljoen!"

De 700.000ste bezoeker werd deze ochtend volledig in het zonnetje gezet. Naast een bijzondere inhaal met fanfare, bloemen, bubbels en taart, werd de Belgische nichtjes Tine en Marleen Ceyssens ook een tegoedbon voor een ballonvaart uitgereikt. Vanuit Park Speulderbos in Gardere fietsten zij donderdagochtend nietsvermoedend de kant van het museum op. "Jeetje, wat een onthaal, zo ben ik nog nooit onthaald," aldus Tine. "En van die ballonvaart gaan we ook zeker genieten. Dat hebben we nog nooit gedaan, wat een geluk! Maar nu eerst het museum in en kijken wat hier te zien is. We hoorden al wel dat het groot is, we zijn erg benieuwd.''

Het Oude Ambachten & Speelgoed museum geeft een uniek kijkje in het verleden.