Logo barneveldvandaag.nl


RunBikeSwim 2017

Derde Run Bike Swim op Tweede Paasdag in Voorthuizen

De derde editie van de wereldwijd unieke Run Bike Swim Voorthuizen staat weer op het programma van tweede paasdag. De strijd om de Barneveld Vandaag Bokaal (snelste team) en wordt weer gestreden. De deelnemers van vorige jaren zijn al gevraagd of ze hun klassering willen verdedigen. De opzet is nog steeds uniek in de wereld en nog niet gekopieerd.

VOORTHUIZEN - Op tweede paasdag (17 april om 13.30 uur) klinkt het startschot weer. De opzet is gelijk aan vorige jaren: drie sporters die samen een team vormen en samen anderhalf uur lang in estafettevorm lopen, fietsen en zwemmen.

Teams

Ook de locatie is gelijk gebleven: rond het zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen. Dit jaar is er ruimte voor maximaal veertig teams doordat de loopafstand en de fietsafstand wat is uitgebreid.

De organisatoren gaan er vanuit, dat iedereen zich als team inschrijft, maar ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om als individu aan te melden. Volledige teams hebben de voorkeur, individuele deelnemers worden door de organisatie met elkaar in contact gebracht, totdat er veertig deelnemende teams zijn.

Anderhalf uur lopen, fietsen en zwemmen

Inschrijven

Vanaf 6 februari gaat de inschrijving open. Verdere informatie staat Facebook en op de websites van de verenigingen.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar dit mailadres met de volgende gegevens: Teamnaam en de namen van de deelnemers. 

Deelname kost 7,50 euro en is te voldoen op 17 april bij het afhalen van de startnummers.

Sponsors

De organisatie is in handen van De Veluwe Renners (fietsen), Loopgroep Voorthuizen (lopen) en De Waterkip (zwemmen) en wordt gesponsord door Optisport Barneveld Voorthuizen, Van Beek Mode en Barneveld Vandaag.

Reageer als eerste
Meer berichten