De Korrel Beheer is nieuwe hoofdsponsor Terschuurse Boys

  Sport

TERSCHUUR - De Korrelbeheer is de nieuwe hoofdsponsor van onze eerste elftal. Voor de komende 5 seizoenen zal het logo van De Korrelbeheer pronken op de borst van de A-selectie.
Ons eerste elftal is jaren lang gesponsord door hoofdsponsor Florijn Mobiliteit en co-sponsor Zonne-Ei Farm en Terschuurse Boys is deze sponsoren zeer dankbaar voor alle sponsoring van de laatste 15 seizoenen.
De Korrelbeheer is op zijn zachtst gezegd niet bepaald een onbekende sponsor voor v.v. Terschuurse Boys. Sinds een aantal jaar zijn zij één van de hoofdsponsors voor de complete jeugdafdeling en daarnaast dragen ze onze club op allerlei sponsor vlakken een warm hart toe. Wij zijn dan ook zeer trots om de Korrelbeheer B.V. als nieuwe hoofdsponsor te mogen presenteren.
Het vorige sponsorcontract liep af en toen het bekend werd dat we op zoek moesten naar een nieuwe hoofdsponsor werden er diverse gesprekken gevoerd tussen bestuursleden, leden van de sponsorcommissie en met John Dokter. Hierin voelde het van begin af aan vertrouwd en wisten we al vrij snel dat de Korrelbeheer en v.v.Terschuurse Boys de komende jaren aan elkaar verbonden zijn.
Op 22 september 2018 tijdens de eerste competitiewedstrijd van het eerste is de Korrelbeheer officieel als nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd.

Maarten Spanjaart, sponsorcommissie Terschuurse Boys

Meer berichten